Reiniging

Gordijnen en vouwgordijnen van een goede kwaliteit zijn een hele investering. Door gordijnen en vouwgordijnen goed te onderhouden door middel van reiniging kunt u veel langer van uw gordijnen genieten. Voor het onderhoud van de stof is dit van belang, maar zeker ook voor de hygiëne. Gordijnen en vouwgordijnen trekken veel stof aan, waardoor ze er steeds minder mooi uit gaan zien.

Lelivelt & Co levert stoffen welke goed te reinigen zijn en wij weten precies welke stof u heeft gekozen, waardoor de wasvoorschriften allemaal bij ons bekend zijn.

Daarnaast  is stoomwinkel.nl een onderdeel van Lelivelt & Co. Stoomwinkel.nl is gespecialiseerd in de reiniging en reparatie van gordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie en interieurbekleding. Vouwgordijnen kunnen door stoomwinkel.nl voor u na reiniging weer op het systeem gemonteerd worden. Daarnaast wordt alles bij u thuis opgehaald en geleverd wanneer het u schikt.

Wij bieden u de volgende unieke service zodat u lang van uw gordijnen en vouwgordijnen kunt genieten: iedere keer dat u uw gordijnen of vouwgordijnen van Lelivelt & Co wilt laten reinigen bij stoomwinkel.nl krijgt u 10% korting op de reiniging. Op deze manier heeft u de zekerheid dat uw gordijnen en vouwgordijnen goed onderhouden kunnen worden, waardoor u langer van uw gordijnen kunt genieten.

Indien u brandvertragende stof heeft is de reiniging ook geen probleem. Na reiniging kan stoomwinkel.nl uw gordijnen of vouwgordijnen opnieuw brandvertragend laten maken en krijgt u een nieuw certificaat voor de brandvertragendheid voor de volgende drie jaar.

Uiteraard kunt u ook kleding of ander wasgoed bij ons laten reinigen.

 

 

© 2011 - 2021 Lelivelt & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel